Ponton pluta Dia 1,5 M na napuhavanje zraka mjehura

Ponton pluta Dia 1,5 M na napuhavanje zraka mjehura

Shenxing opis proizvoda je vodeći dobavljač za GB/T 33487 2017 gumeni zračne jastuke/marinac na napuhavanje zračnih jastuka, opskrbljuje brodogradilišta & trgovinske kompanije na preko 6 kontinenata za brod pokretanja, popravke i korištenje mobilizacije. Ovi cilindričnog oblika gumeni na napuhavanje je proizvod...
Product description

Opis proizvoda

Shenxing je vodeći dobavljač za GB/T 33487 2017 gumeni zračne jastuke/marinac na napuhavanje zračnih jastuka, opskrbljuje brodogradilišta & trgovinske kompanije na preko 6 kontinenata za brod pokretanja, popravke i korištenje mobilizacije. Ovi cilindričnog oblika gumeni na napuhavanje je proizvod precizno inženjerstvo da svjedoci visokog razreda fleksibilan gumeni materijal podvrgnut proizvodnja inovativni raslojavanje i izuzetno stroga kontrola kvalitete compliances.


Brod pokretanje zračnih jastuka također poznat kao napuhavanje morskih zračnih jastuka, napuhavanje mjehura zraka, klima lift vrećice i spašavanje torbe. Zračne jastuke u rasponu veličina od 0,8 do 2,5 m promjera, duljine 5,0 m do 24,0 m 'efektivna duljina'. Zračni jastuci se koriste za brod pokretanja, tegljenje-izlasci, utovar i pluta. Oni su naširoko koristi u teretni brod lansiranje i slijetanje, podizanje i pomicanje potopljenih brodova i spašavanje nasukani brodovi. Zračni jastuci imaju prednost ne samo očuvanje radne snage i vremena, ali troškovi ulaganja. Osim toga oni su fleksibilni, prenosiv i pouzdan.


100475173628821089

Strukture na napuhavanje zraka mjehura

photobank (1)


Performansi na napuhavanje zraka mjehura

performance of airbag

Prednost na napuhavanje zraka mjehura

  1. Velika nosivost

  2. Visoki kapacitet protiv kompresije i uvijanje

  3. Novi dizajn izgradnje anti-prskanje na kraju

  4. Optimiziran raspored strukturnih

  5. Otpor i borbu protiv trošenja izdržljiv starenje karakteristično

  6. Veća fleksibilnost i prigušivanje kapaciteta


Pakiranje i Shippment

marine airbag package s

Bilo koji upit Molimo obratite nam se.


Email:lilywang@shenxingqinang.net.CNKao jedan od vodećih Ponton pluta dia 1,5 m na napuhavanje mjehura zraka proizvođača i dobavljača u Kini, SHENXING je opremljen jednim od najboljih Ponton pluta dia 1,5 m na napuhavanje mjehura zraka marke, dobrodošlicu kupiti i veleprodaju prilagođene masovno proizvodi izrađeni u Kina u ponudi iz naše tvornice.
Hot Tags: Ponton pluta dia 1,5 m na napuhavanje mjehura zraka tvornici, dobavljači, proizvođači Kina, veleprodaja, prilagoditi, napravili u Kini, marke, kupiti, skupno, na lageru
Srodni proizvodi
Upit

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771