Sling Type Pneumatski gumeni fender za operacije sa brodskim brodovima (STJ)

Sling Type Pneumatski gumeni fender za operacije sa brodskim brodovima (STJ)

Sling Type Pneumatski gumeni poklopac za brodsko staklo (STJ) Operacija Struktura trake Pneumatski gumeni poklopac Pneumatski branici zahtevaju minimalno održavanje, pa se troškovi čuvaju. Izrađeni su od nekoliko slojeva debelog gumenog i snažnog kabla gume od najlonske tkanine, neće se pogoršavati ...
Product description

Sling Type Pneumatski gumeni fender za operacije sa brodskim brodovima (STJ)

靠 球 .jpg

pneumatski fender10.jpg

Struktura trake za peganje pneumatske gume

struktura pneumatskog fender tipa II.jpg

Pneumatski bokobrani zahtevaju minimalno održavanje, pa se troškovi zadržavaju.

Izrađeni su od nekoliko slojeva gustog kaučuka i snažnog kabla guma od najlonske tkanine, neće se pogoršavati pod cikličnim opterećenjem i održava se visok nivo plovnosti.

Vazduh unutar blatobrana ima dosljednu elastičnost i kompresibilnost, osiguravajući kontinuirane performanse.


Karakteristike pneumatskog gumenog poklopca

1. Korišćenjem komprimovanog vazduha za pražnjenje, pneumatski gumeni blatnik nežno se deformiše dok ga stisne i pritisne. Nudi veliku kontaktnu površinu, nisku reakcionu silu i veliku apsorpciju energije.


2. Kada se brod prikači pod uglom, pneumatski gumeni fender može postići kosi kontakt sa brodom zbog svoje jedinstvene strukture, što bolje štiti brod i pristanište.


3. Blokada plove na vodi sve vreme, dozvoljavajući brodu da se bezbedno prikloni u bilo koje vreme bez uticaja od podizanja i pada tidvodnih i morskih talasa, itd. U međuvremenu, plutajući na vodi obezbeđuje malu snagu sile, koja ne osigurava štetu na spoljni premaz broda i sam gumeni fender.


4. Veoma je lako instalirati. Vijci i matice nisu potrebni. Jedna stvar koju treba da uradimo jeste da koristimo konop za povezivanje marinskog blatobrana sa pristaništem ili sidrenim postom broda.


Putovanje i pakovanje


Pakovanje: prilagođeno


Vrijeme isporuke: U roku od 10 dana od dana plaćanja

靠 球 (9) .jpg

靠 球 (3) .jpg


Naša služba

1. jedan-na-jedan VIP usluga.

2.više nakon prodaje.

3.Profesionalne sugestije za odgovarajuću veličinu i količinu.

4.Teach kupci da koriste proizvode na licu mesta.

5. Bilo koja pitanja biće odgovorjena u roku od 24 sata.


Informacije o kompaniji

Qingdao Shenxing Air-Bag Proizvođač specijaliziran za proizvodnju morskih gumenih vazdušnih jastuka i pneumatskih plutajućih bokobrana kao i Yokohama pneumatskih blatobrana. Uspostavili smo dugoročni odnos saradnje sa brojnim brodogradilištima i vlasnicima brodova, trgovačkim kompanijama širom svijeta. Naš glavni model uključuje Maleziju, Singapur, Indija, Indonezija, Filipini i mnoge druge zemlje.

office.jpg

靠 球 (4) .jpg

certifikacije.jpg


FAQ


1.Q: Da li ste fabrika?

 

O: Da, mi smo.

 

2.Q: Koji je vaš MOQ?

 

A: 1 PCS

 

3.Q: Koja je tvoja uplata?

 

A: T / T 30% depozit pre proizvodnje, 70% saldo na vidu B / L kopije.

 

4.Q: Koje je vreme isporuke?

 

O: U roku od 15 dana nakon plaćanja.

 

kontakt infomation.jpg

DOBRODOŠLI PO POSETI NAŠI FACTORY !!Kao jedan od vodećih proizvođača pneumatskih gumenih traka za proizvodnju brodskih brodova (stj) proizvođača i dobavljača u Kini, SHENXING je opremljen jednim od najboljih pneumatskih gumenih traka za penjanje na brodove za brodove (stj) operacije, dobrodošao za kupovinu i veleprodaju prilagođenih rasutih proizvoda napravljenih u Kini u zalihama iz naše fabrike.
Hot Tags: obujmice pnevmatski gumeni poklopci za brodske brodove (stj) fabrike za proizvodnju, dobavljači, proizvođači Kina, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini, brendovi, kupuju, rasuti, na lageru
Srodni proizvodi
Upit

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771