Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Zračni jastuk aplikacije
May 28, 2016

Zračni jastuci se uglavnom koristi u papir za izradu strojeva, korektora, kalendar, tisak, strugala, žice i ostalih dijelova za reguliranje prilagodbe i napetosti, zračne jastuke podizni uređaj za dizanje komponenti, prevladati tradicionalni nedostatke podizanje opreme, bez održavanja, dug životni vijek i rad lako promijeniti.

Mehaničke vibracije u zraku mjehura, dijafragme i DrawString tip strukture. Zračni jastuci se mogu koristiti u razne mehaničke uređaje apsorbirati prigušnicima vibracija, kontrolu pokreta ili fan efekt. S elastičnim elementom ima iste značajke u odnosu na Čelične opruge, vazdušni jastuk ima jednostavne strukture, pouzdane operaciju, bez izračuna i struktura složenih parametar dizajn, Statički otklon slobodan, lagan za korištenje i održavanje i duži životni vijek.

U praksi, zračni jastuci imaju mnoge koristi, kao što su vibracije, šok, podizanje, gripozan i anti-swing, i tako dalje, ovisno o svojim običaj i koristiti razne vizualne uređaje. Ali tu je zajednički nazivnik ne može ignorirati, bi trebao biti opremljen sa dovoljno zraka zadržati stabilnost svoj unutarnji tlak.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771