Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Vazdušni jastuci kao pasivna sigurnost pomoćne konfiguracije tijela
Jun 15, 2017

Vazdušni jastuk kao pasivna sigurnost pomoćne konfiguracije tijela, sve više pažnje ljudi. Kada je automobil i sudar posle sudara, poznatog kao sudar, sudija se sudarala sa komponentama automobila, poznatim kao drugi sudar, balon u sudaru, drugi sudar pre brzo otvaranja zračnog jastuka ispunjenog gasa, tako da putnici zbog inercije pomeraju "flater na vazdušnom jastuku" kako bi olakšali uticaj putnika i apsorbovali energiju sudara, smanjili stepen oštećenja putnika.

Vazdušni jastuk se nalazi ispred automobila (položaj kopilota), bočni (prednji i zadnji deo vozila) i krov tri smera. Reči "Dopunski sistem za zadržavanje napuhavanja" (SRS) su pričvršćene sa spoljne strane kontejnera koji sadrži sistem vazdušnih jastuka i prevedeni su na kineski jezik i trebali bi biti "pomoćni sistemi za zadržavanje naduvavanja". Engleski naziv naglašava da je vazdušni jastuk dodatni uređaj, treba da radi sa sigurnosnim pojasom kako bi igrao najbolju zaštitu. Nažalost, kinesko ime je ignorisano u ovom trenutku, lako je omogućiti korisnicima nesporazum da samo vazdušni jastuci mogu dobiti dobar zaštitni efekat. Zapravo, ako ne sa upotrebom sigurnosnih pojaseva, u nekim slučajevima vazdušni jastuk će nepotrebno oštetiti stanare. U sredini volana, vazdušni jastuk položaja kopilota je postavljen unutar platforme ispred, a glava i sanduk vozača i kopilota mogu biti efikasno zaštićeni u trenutku nesreće. Prednja strana nasilnog sudara će dovesti do znatne deformacije prednjeg dela vozila, a posada će biti sa ovom nasilnom inercijom, koja će dovesti do uticaja automobila sa komponentama automobila, dok automobil vozi položaj vazdušnog jastuka može biti efikasan Da biste sprečili sudar u pravcu gornjeg dela upravljača na glavu vozača, kako biste izbegli smrtonosne povrede.

Sistem bočnih vazdušnih jastuka je da zaštiti automobil sa strane sudara i vozila kada je sigurnost putnika koji su uglavnom postavljeni na vratima u vozilu bio bočni sudar koji će dovesti do ozbiljnih deformacija vrata, tako da se ne mogu otvoriti vrata, putnici automobila koji su zarobljeni u kolima, vazdušni jastuk može efikasno štititi stanare automobila od bočnog udara uzrokovanog strukom, abdomenom, sandukom spolja i rukom povrede kako bi se osigurala sposobnost tijela da pomeri gornjih ekstremiteta i kapaciteta za bekstvo.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771