Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Vazdušni jastuci samo pomoćni pasivni sigurnosni pogon
Oct 20, 2017

Vazdušni jastuk je samo pomoćni pasivni sigurnosni pogon koji može funkcionirati samo pod određenim uslovima, kao što je nepravilna upotreba, što nije samo bezbedno i može izazvati štetu.

Kao nova generacija konfiguracije sigurnosti automobila, sistem vazdušnih jastuka na svakih nekoliko hiljada dolara, desetine hiljada cena, ali je vrlo popularan kod vozača "ljubav" i postati javni posao da privlači kupce velike "znake". Podrazumeva se da je vazdušni jastuci Engleska nazvan "SRS", pod-pozitivni, bočni vazdušni jastuci i drugi tipovi, koji ponovo dovode do glavnog vazdušnog jastuka. Uglavnom se sastoji od preklopljenog vazdušnog jastuka (montiranog na volan ili instrument tabla), naduvača, paljenja i senzora.

Uopšteno govoreći, kada je vozilo brzinom od 50 km ili više, krut trka u velikim brzinama se javlja unutar 30 stepeni prednje i zadnje strane vozila, a senzor će odmah prepoznati sudar i odrediti njegovu čvrstoću. Prema trenutnom usporenom mjerenju vozila, kontroler je izdao komandni signal, u nekoliko desetina milisekundi brzo otvori vazdušni jastuk. Nakon eksplozije vazdušnog jastuka u eksplozivnom gasu pod snažnim udarcem, brzo će brzo otvoriti pokrivnu ploču i potpuno se proširiti u vozačkoj sobi, ispred vožnje ispred formiranja "vazdušnog jastuka" kako bi se sprečilo nesreće . Pored toga, automobil nakon sudara, bočnog dodira, flip-a itd. Neće pokrenuti vazdušni jastuk.

Ukratko, normalna upotreba vazdušnih jastuka može biti detonirana, uglavnom zavisi od uticaja ugla automobila i brzine udara dva faktora.

Prema analizi, kada je velika brzina automobila pri pozitivnom brzom sudaru, eksplozija vazdušnog jastuka će biti stotine kilometara po satu brzinom pop, sa jakom udarnom silom, dok istovremeno upravlja telom U tom smislu, glava, vrat i drugi delovi ljudskog tela su više osetljivi na medvedu. I putnika na sigurnosnom pojasu, možete i balon za održavanje sigurne udaljenosti (obično se smatra 25 do 30 cm) i neće biti u slučaju brzog sudara prije crvene, tako da oba mogu izbjeći utjecaj volan, Može štititi glavu od štete.

Vazdušni jastuci i tako dalje samo za "odbranu" i skupštinu, obično korisno; i dobri aktivni sigurnosni sistemi, kao što su sigurnosni pojasevi, sistem protiv blokiranja može biti "iz opasnosti u nevidljivom", kako bi se izbjegla nesreća potrebna. Uređaj, ova dva su komplementarna. Tehničko osoblje kompanije Changan Ford Motor Company podsjetiti, prilikom kupovine automobila, ne fokusirati se na prisustvo vazdušnih jastuka, kako bi posvećivali više pažnje aktivnim sigurnosnim uređajima vozila.

Za vazdušne jastuke treba svesno shvatiti da je to samo važan deo sigurnosnog sistema i da ne predstavlja svu sigurnost. U suštini, da bi se osigurala sigurnost, pažljiva vožnja je najsigurnija.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771