Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Vazdušni jastuk Kada se javlja opasnost, vozač može zaštititi vreću vazdušnih jastuka
Sep 29, 2017

Vazdušni jastučići sugerišu ime, odnosno kada se javlja opasnost da bi se zaštitila vazdušna jastuka vozača, obično složenim vazdušnim jastukom, inflatorom, paljenjem i čvrstim česticama azota, kroz instalaciju nekoliko seta senzora u prednjem senzoru I uticaj stranih predmeta na određivanje da li je potrebno detonirati vazdušni jastuk. Kada je vozilo podvrgnuto snažnom pozitivnom udaru, on se nadahnjuje za trenutak kako bi zaštitio bezbednost suvozača.

Prema agencijskoj statistici, u svim mogućim fatalnim automobilskim nesrećama, ako upotreba sigurnosnih pojaseva može uštedjeti oko 45% života; ako se koristi vazdušni jastuci, procenat će porasti na 60%. Kako zadržati to za ključnu komponentu?

Generalno, vazdušni jastuk može se održavati 8-10 godina važnosti u svakodnevnoj vožnji sve dok indikatorska lampica vazdušnog jastuka (vazdušnog jastuka) ili svetlo greške nije svetla, da bi se dokazao da je balon u normalnom radnom stanju . Ali ne znači da se ovo može koristiti u procesu, treba istaći sljedeće:

Pre svega, kad god ne bi trebali biti tučeni ili pogodili lokaciju vazdušnog jastuka. I ne bi trebalo koristiti vodu da direktno ispraznite položaj vazdušnog jastuka, jer vlažni vazdušni jastuk u kritičnom trenutku ne može zaštititi vaš život.

Onda sjedite. Uopšteno, vozač ne bi trebalo da se naginje unapred dok vozi, sedi nazad na sedište, stražnja stolica treba preneti tako da bude u stanju da udobno upravlja automobilom, tako da će biti dovoljno prostora u slučaju nesreće posle vazdušni jastuci potpuno igraju svoju zaštitnu ulogu.

Za vozila sa položajem vazdušnog jastuka u položaju kopilota, nikad ne dozvolite detetu da sedi u prednjem redu ili da sedište deteta bude u tom položaju, osim ako se vazdušni jastuk ne može ručno zatvoriti, inače će vazdušni jastuk dati štetu detetu kada se detonira.

Na kraju, da vas podsetim da u slučaju odsustva sigurnosnih pojaseva, vazdušni jastuk ne samo da ne može igrati zaštitnu ulogu za stanare, već i za stanovnike ozbiljne smrtnosti, eksplozivna jačina vazdušnog jastuka je dovoljno čudna da vozač Za udarce.





Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771