Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Automobilski vazdušni jastuci su razvijeni već mnogo godina
Aug 07, 2017

Automobilske vazdušne jastuke su razvijene već dugi niz godina i nastavljaju da se razvijaju, njegova glavna funkcija je da spreči vozače automobila i putnike u automobilu kada su kočnice pogodjene ulogom sigurnosnog pojasa kako bi se spriječile žrtve. Odeljenje za istraživanje problema sa uništavanjem autoputeva u SAD-u "NHTSA" izvještaj pokazuje da američki vozači koriste vazdušne jastuke kako bi smanjili stopu habanja od oko 30% žrtava koje koristi sigurnosni pojas smanjen je na 50%.

Raniji auto vazdušni jastuk uglavnom se koristi da spreči letenje aviona drugim sigurnosnim uređajima u slučaju sudara, prvog patentiranog razvoja vazdušnog jastuka, pronalaska i primjene teže nego što se očekivalo. Godine 1960. tehnologija tehnologije vazdušnih jastuka počela je da se razvija na bazi originala i pretvorena u civilni, razvijena 1970. godine, mala sigurnosna torba za testiranje vazdušnih jastuka, gasni generator i sistem naduvavanja na balon, napuhavajuća tehnologija je razvoj važne faze razvoja tehnologije vazdušnih jastuka

U početku, vazdušni jastuk ima puno problema pre svega buku kada buka na olovu u ovari, kao i prekomjeran pritisak na ljudsko tijelo uzrokovano oštećenjem. Primena pouzdane tehnologije senzora može pružiti zaštitni efekat na lokalni domet vozača u praktičnim primenama, sprečavajući vozaču da ga utiče na prednji deo vozača prilikom kočenja.

Idealni vazdušni jastuk ne bi trebao imati utjecaj na vozača i putnika, ali kako bi se maksimizirala zaštita vozača i putnika, balon bi trebao biti u stanju da isprazni određenu količinu gasa jedan za drugim nakon iznenadnog proširenja. Visoki pritisak unutar vazdušnog jastuka će učiniti jako tvrdu površinu vazdušnog jastuka. Kao kamen, u tijelu odmah nakon što izduvni gas može učiniti vazdušni jastuk mekom i neće povrijediti ljudsko tijelo, posebno glava. Dizajn vazdušnog jastuka treba da uzme u obzir skladištenje i oslobađanje gasa. Zahtjevi vazduhoplovne industrije za bezbednost automobilske industrije mogu se proširiti i proširiti u roku od 40r i s. Sistem vazdušnih jastuka takođe mora biti u stanju da razlikuje glavne i manje objekte.

Neke razvijene zemlje imaju zakonske propise, svi automobili moraju biti tačni prije testa sudara, praksa je pokazala da će upotreba vazdušnih jastuka smanjiti udes u saobraćaju izazvanim žrtvama, 1998. proizvođači automobila su započeli sa sigurnošću vazdušne kapsule instalirane u vozaču i putnicima na obe strane i ispred automobila u bočnoj i stražnjoj strani opremljeni su i vazdušni jastuci, ovo su nova poboljšanja.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771