Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Auto Fender Kao što predlaže ime, uglavnom se igra Uloga blata
Jul 12, 2017

Zašto želite instalirati blatobran?

Blatobran se uglavnom instalira u kotaču izvan okvira pločaste konstrukcije, na tržištu uglavnom metalna odbojna, kožna pregrada, plastična pregrada, gumena pregrada itd. Ovi materijali. Onda je fender postavljen da je potrebno?

Automobilski blatobran, kako se naziva naziv, uglavnom igra ulogu blata. Obično je ugrađen iza četiri guma automobila, prednji deo automobila je fiksiran na levom i desnom pragu, a druga dva su fiksirana na zadnji branik.

Da li je blatobran instaliran, okolina u kojoj radi vaš automobil je primarno, što je važan faktor u određivanju da li želite da instalirate fender. Ako ne ugradite blatobran, oštećenja na automobilu su velika, a stepen oštećenja boje je takođe veliki, povećavaće rastojanje otpornosti na rotaciju točkova, na taj način utičući na snagu automobila i ekonomičnost potrošnje goriva. utiču na performanse kočenja automobila.

Ukratko, blatobran može efikasno zaštititi automobil nije oštećen, tako da je instalacija blatobrana neophodna, ako se ne instalira, onda će automobil biti velika šteta, posebno u blatnjavim uslovima rada, morate sigurno fender.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771