Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Fender Buy Skills
Sep 14, 2017

Za one koji često žele da trče van vlasnika, žaljenje na blatobran automobila je suviše izdržljivo i dodirnuto je na pukotinu. Ali ne automobilu opremljenom sa blatobranom, već i bolnim telom. kako riješiti ovaj problem?

Prvo pogledajte potrebu da se više puta menjaju vlasnici mulja, šta je uzrok.

Jedan je potreseni novac, fender je postavljen na liniji;

Drugi nije da razlikuje materijal, novac je dovoljan da ode, stvarno ne kupuje kvalitet blatobrana.

Svi znamo da se blatobran može koristiti kao funkcija zaštite tela fender, kako bi se izbegao stari zamenski blatobran, koji bi bio spreman da plati, ali i razumije kupnju fender-a.

Kupi veštine fendera

1. auto blatobran do najbolje od originala, kvalitet i izgleda kao celokupan osećaj je kako se uzeti još jedan nego što znam.

2. Blatobrani materijal ne bi trebalo da bude odličan, odličan materijal prilikom slučajnog slučaja vožnje, pukotine.

3. Da bi bio još jedan perforirani blatobran, kvalitet nije zagarantovan, drugi bokobran nije regularan. Otvor za montažu dobrog kvaliteta je u skladu sa originalnim automobilom.

4. Ne može se zasnivati ​​na logoru brenda fender, da bi se utvrdilo da je blatobran dobar ili loš.

Za novi automobil, neki modeli blatobera mogu slobodno da šalju proizvođače. Nemojte donositi svoje riječi, morate sebi kupiti. Nisam kupio ili moram zameniti vlasnika blatobrana, obavezno očistite oči. zašto?

Ovo je, naravno, povezano sa novcem, a sada većinom prodavnica za nekoliko mesta gde je blatobran, koji se menja za celu promenu. Naučite veštine da kupite blatobran je naročito važan.

1. Za ugradnju dodatne perforacije blatobrana, odgovarajući automobil na prednjoj i zadnjoj šipki će se pojaviti na nekoliko rupa. Prijedlozi da se jasno razmotri.

2. Izaberite originalni blatobran, uštedite vreme i probleme.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771