Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
FenderPurchasing Skills
Aug 25, 2017

Auto fender na ulozi automobila je vrlo veliki, ne zbog novca ah, ili šta ga zanemariti, ali je u kupovini vremena takodje kvalifikovan.

1. Automatski blatobrani do originala za najbolje, iako je možda malo skup, ali kvalitet je posebno dobar, da li se iz materijala ili instalacije lepote ne kaže, neki proizvođači automobila mogu slobodno da šalju i neki su obavezni da kupe svoj novac, kao što je javnost.

2. Izaberite blatobran za automobile, materijal ne sme biti previše tvrd, jer je odličan materijal u zimskom periodu posebno oštar, a u vremenu vožnje Fender će se neizbežno susresti, pa će se jednom, kada se nađe, pucati, posebno lako loše. Sada većina prodavnica automobila koja menja mesto Fender je veoma malo, kupovina je skup, često se menja, novac koji je potrošio i puno toga.

3. Opšti kvalitet otvora za postavljanje blatobrana su originalni pojas za automobil, odnosno instalacija Fender-a, nemaju drugi udarac. Ako vam je potreban još jedan udarac ne više od dvije tačke, prvi vaš Fender je nepravilan, drugi, kvalitet fendera nije garantovan. A onda vaš prednji i zadnji stavi na nepunih nekoliko rupa, kako vidite ?!

4. Blatobran nije brend vašeg automobila je dobar blatobran, sada je tehnologija proizvodnje veoma moćna, lagano igranje superscripta je jednostavna. Na primer, vaš automobil je Volkswagen automobil, više je na blatobranu, to je lako učiniti.

5. Mnogi ljudi kažu da ne postavljam Fender na auto ah, oh, naravno da možete. Ali najpre morate znati ulogu blatobrana. Prvi koji sprečava kišni dan blato ah, pesak ah, kameni sin, bačen u tvoj auto, grebanje površine vaše boje. Drugo, da li ne osećate da je previše ćelav bez automobila sa blatobranom?

6. Mnogi auto bokobrani su pričvršćeni za automobilsku opremu, ako je moguće, a prodavač prodaje leži neko vreme, u većini slučajeva može se tražiti da izađe bez novca.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771