Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako sačuvati i popraviti morska vazdušna jastuka
Oct 13, 2017

Kako sačuvati i popraviti morski vazdušni jastuk

Morska kapsula obično bira tačan metod skladištenja kada se ne koristi, kako bi se izbjeglo trošenje resursa. Pored toga, ako je vreća u vodi rušena, treba ga popraviti na vreme kako bi se izbjegla opasnost u radu. Sljedeće male serije na jednostavan način za sve su sumirale bele vode za napuhavanje vode SAC i metode popravke, nadaju se da će imati malo pomoći.

Prvo, očuvanje vazdušnog jastuka:

Kada se vazdušni jastuk za moru koristi dugo vremena, treba ga oprati i osušiti, napuniti i premazati prahom od praha, postavljenom na suvo, hladno, provetravano mesto, i izvan izvora toplote. Vazdušne jastuke treba da se raširiju ravno, a ne u zaleđenim vazdušnim jastucima, a ne na velikim tezinama. Vazdušni jastuk nije u kontaktu sa kiselinom, alkalijama, mastima i organskim rastvaračima.

Drugo, popravak vazdušnog jastuka:

Forma oštećenja vazdušne jastučnice na moru može se podijeliti na uzdužnu pukotinu, poprečnu pukotinu i oči.

Postupak je sledeći:

(1) Obrišite obim popravke, kao granicu površine za brušenje. Obim popravki treba proširiti na pukotine, a ne nedostaje unutrašnje. Opseg ekspanzije varira u zavisnosti od modela vazdušnog jastuka i opsega oštećenja, obično 3 sloja su 18-20cm, 4 sloja su 20-22cm, 5 slojeva su 22-24cm i 6 slojeva su 24-26cm.

(2) Poljski i popravni deo površine dok se vlakna ne izlože, ali ne oštećuju liniju vlakana.

(3) za duže pukotine za prvu upotrebu šupljeg kabla, za šivenje šipke od pukotina oko 2-3cm, razmak šiva oko 10cm.

(4) Koristiti benzin za čišćenje delova površine i osušiti.

(5) Premazivanje sloja maltera. Lepak je natopljen benzinom sa smešom sirove gume. Težina gume i benzina obično je 1: 5, a prvi sloj je malo tanji (guma je 1: 8 teška kao i benzin). Nakon sušenja prvog sloja lepka, nanijeti malo deblji sloj i osušiti.

(6) debljine 1mm, širine od pukotina od 1cm gumenih traka zatvorenih pukotina.

(7) Četkati benzin i hladno suho.

(8) Za uzdužne pukotine, prvo sa širinom od oko 10 cm tkanine za vješanje tkanine koja je okomita prema pravcu pukotine za nanošenje jednog sloja.

(9) Paralelno sa uzdužnim dugim pravcem širenja sloja ljepljivog kabla. Površina kruga oko pukotine trebalo bi da bude veća od 5 cm i zaokružena je oko uglova.

(10) Spušten za širenje sloja tkanine za ljepilo. Smer kabla treba da bude isti kao kod kosne vrpce (ili ojačavajuće vlakno) u zidu vreće. Krug okruženja bi trebao biti veći od prethodnog sloja tkanine za ljepilo od 1cm, a okrenuti u zaobljene uglove.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771