Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Govorimo o sposobnosti otpornosti na morske vazdušne jastuke
Oct 24, 2017

1, sa visokim stepenom protiv mekog pritiska: balon na dnu broda ispod kretanja, to je dno broda i pritisak na tlu, zbog neujednačene brzine kotrljanja, lopta će proizvesti torzionu deformaciju , ovo je stisnuto i preokrenuto. Fenomen kompozitne deformacije se može koristiti za pokretanje gnječenja kako bi opisao vazdušni jastučići datoteke kako bi proizveli mekani pritisak, balon lokalnog zida će biti zbijen, u grebenu pod dejstvom stresa, multi - ojačana ojačana vlaknasta struktura zida lako sloj, uzrokujući da zid poboljšava razbijenost vlakana i uzrokuje pucanje celog balona

2, kraj novog anti-eksplozivnog dizajna nove strukture: radni pritisak na balonu se povećao, kraj mornskog vazdušnog jastuka i gvozdenih spojeva sa mogućnošću diskova povećao je ponovnu upotrebu vazdušnog jastuka, nakon što je završen fenomen curenja , Uloga kraja balona je pucala lako ranjavanjem.

3, optimalna struktura izgleda: struktura izgleda principa optimizacije je da odredi veličinu glavnog posla u toku veličine i smera stresa, a zatim podesite ugao slojeva kabla na stići do zida slojeva sile opšte ravnoteže Povećati efikasnost vlakana da maksimizira predstave.

4, trajne sposobnosti protiv starenja i karakteristike habanja: brodske vazdušne jastuke u vrlo teškoj sredini, izloženost suncu, mogu doći u kontakt sa morskom vodom, šljunkom i raznim zagađivačima. Površina balona mora biti otporna na habanje, sa anti-sposobnošću da se odupre svim vrstama hemijskih supstanci i sposobnosti protiv starenja. Visoka nosivost Telo tela morske gume balonom koristeći prirodni kaučuk kao glavnu sirovinu, racionalnu formulu, dodati razne dodatke, test se pokazao kao dugotrajan anti-

5, veća fleksibilnost i sposobnost apsorpcije šoka: balon od moravske gume sa jedinstvenim totalnim namotavanjem i "vulkanizacionim" tretmanom "niske temperature - dugo vremena". Jedinstvena debljina zida, bez prekrivanja generisanih sekundarnim. Zbog toga, pod pretpostavkom iste jačine gumeni balon na napuhavanje se može učiniti tanko, meko i fleksibilno.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771