Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Saveti za popravku vazdušnih jastuka
Oct 31, 2017

Morski vazdušni jastuk u svakodnevnoj upotrebi procesa će neminovno imati malo oštećenja, jer šteta tih malih stvari, obično možemo popraviti, zbog različitih stilova štete, trebalo bi da imamo kako da se nosimo sa tim?

Saveti za skidanje broda sa vazdušnim jastucima

Pre svega, uobičajena situacija oštećenja morskog vazdušnog jastuka je samo nekoliko, postoje uzdužne pukotine i poprečne pukotine i oči.

Moramo identifikovati i objasniti obim popravki. Opseg popravki se generalno širi duž sopstvenih pukotina ili očnih noktiju. Raspon remontovanja i difuzije različitih modela vazdušnih jastuka je različit.

Dva. Za popravku površinskog brušenja. Uobičajeno, samo otkrivajte liniju vlakana. Nemojte povrediti liniju vlakana.

Tri. Za popravku površinskih delova, korišćenje čišćenja benzina i sušenje.

Četiri. Nanesite lepak na površinu popravke.

Pet. Koristite gumene trake za zaptivanje pukotina, kako biste osigurali širinu i debljinu gumenih traka.

Šest. Obrišite površinu gumene trake sa slojem benzina i osušite

Sedam. Za upotrebu pukotina, u različitim pravcima su pričvršćene gumenim trakama, ili paralelno sa gumenim trakom ili vertikalom, a potom gumeno traku zalepiti i nakon toga za čišćenje benzina. Možete ga osušiti.

Obratite pažnju na svakodnevno održavanje vazdušnog jastuka u moru. Kontrolna tabla vozila poseduje indikator pomorske vazdušne jastuke koji pokazuje da se u normalnim okolnostima prekidač za paljenje prebacuje u položaj ACC ili na poziciji, a upozoravajuća lanterica svetli oko četiri ili pet sekundi za samokontrolu i zatim se gasi. Ako je svetlo upozorenja uvek uključeno, to označava da je sistem pomorskih vazdušnih jastuka neispravan i da ga odmah popravite kako biste izbegli slučaj kvara vazdušnog jastuka ili slučajno izbacivanje. Mnogi ljudi znaju da je u slučaju nesreće da se izbegne da zaštiti vozača, ali mornarski vazdušni jastuk je takođe potreban za održavanje. Prvo, ne stavljajte predmete ispred vazdušnog jastuka ili na vrh ili blizu. Pošto se vazdušni jastuk eksplodira u hitnim slučajevima kako bi se sprečilo izbacivanje predmeta vazdušnim jastukom kada je detoniran. Osim toga, u ugradnji automobila C mašine D, radio i ostali pribor, u skladu sa zahtevima proizvođača, nemojte proizvoljno mijenjati sistem morskih vazdušnih jastuka unutar djelova i linija, kako ne bi utjecali na normalan rad vazdušnog jastuka.

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771