Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Zašto želite instalirati u ogradu?
Jun 30, 2017

Zašto želite instalirati u ogradu?

Ogradu je uglavnom instaliran u kotač izvan okvira tanjur struktura tržište uglavnom metalni pregradom, koža pregradom, plastične pregradom, gumene pregradom, itd. Ove vrste materijala. Potom fender je potrebno imati instaliran?

Branik automobila kao što ime sugerira je uglavnom igrao ulogu od blata. Obično je instaliran iza četiri gume od auta, ispred auta je fiksna na lijevi i desni prag i druga dva su fiksne na stražnji branik.

Da li Fender na njegovo mjesto će biti instaliran, okruženje u kojem se automobilu radi je primarni obzir, što je važan faktor u određivanju da li želite instalirati u ogradu. Ako ne instalirate blatobranu, šteta na autu je vrlo velik, a stupanj oštećenja boje također veoma velika, će povećati kotač rotacije otpor udaljenost, čime utječe na automobil snage i potrošnje goriva, ali također utječe na kočenja p na rad automobila.

Ukratko, ogradu može učinkovito zaštititi auto nije oštećen, tako instalacije u ogradu je potrebno, ako nije instaliran, onda auto će biti velika šteta, posebno u Blatne radne uvjete, morate sigurnost branik,

Qingdao Shenxing vazdušni jastuk proizvođačaTelefon: +86-18663978771